Nejnovější recenze ze sekce Kočárky
- dobrá cena versus výkon
- boudičku lze sklopit opravdu hluboko a dobře tak stíní, či chrání prad větrem
- jednoduché složení a rozložení
- rukojeť obalená příjemnou koženkou (nestudí)
- variabilita poloh (od úplného lehu po sed)
- nosnost do 22 kg
- šikovná taška na věci
- odvětrávání pomocí odklápěcího zadního dílu
- držák na nápoj je otočný, takže pokud tam něco dáte, je reálné, že vám to při průjezdu přes první nerovnost vypadne ven
- kolečka jsou plastová, uvidíme, jak vydrží
Vybrala jsem ho kvůli nafukovacím kolečkům (jezdím po lese) a nosnosti (syn je pěkný Budulínek) - "zkoušku ohněm" v terénu přestál bez úhony. Je zcela vyhovující. To, že nemá pláštěnku nevadí (lze ji dokoupit za pár kaček), látka má navíc jakýsi zátěr, který bude nejspíš částečně odolný pro dešti. Spodní odkládací síť jsem moc nezkoušela, dávám si tam jen lehčí věci (svetr atd.), nákup bych tam neskládala. Při jízdě se kočárek trochu "pohupuje", ale to zase vyhovuje prckovi, který v něm spokojeně spinká.
Kocarek je moc pěkný lehký skladny za dobrou cenu a určitě odpovídá kvalitě jsem spokojena
- Má dlouhou stříšku. Je opravdu lehký. Líbí se mi že má nánožník a tašku na kočárek. Super "šmírovací"okénko na magnet.
- Nechá se dát do úplného lehu i sedu.
- Velké překvapení bylo že jsou odpružená i přední kola.
- Dobře se skládá
- Přední kolečka jsou celkem malá a díky tomu i hlučná.
- Při jízdě po jakémkoliv nerovném povrchu rachtají.
- Madlo před dítětem nejde nastavit .
- Malá nosnost košíku.
Dlouho jsem hledala kočárek, který bude splňovat všechny požadavky. Je spíše pro větší děti. Líbí se mi že jde nastavit zádová opěrka do jakéhokoliv polohy. Jen to chce trochu cvik. Kočárek je opravdu lehký. Celogumová kola jsou hlučná. Stříška je ze zadu na suchý zip. V létě to bude super na větrání,ale v zimě to nemusí být komfortní. Super je okénko ve stříšce na magnet. Stříška je opravdu dlouhá a to jsem hledala. Velkým překvapením je odpružení předních i zadních koleček. Při prudké zatáčce nebo větším výmolu je slyšet přecvakávání brzdy. Opravdu doufám že to není vada a nebude muset na reklamaci. Doufám že i po nějaké době používání nebudu litovat zakoupení.
Krásný moderní a prostorný kočárek s velkým úložným prostorem vespod kočáru. Velmi dobrá manipulace.
- dobré odpružení, velká kola
- super i na nerovné cesty
- jednoduchá úprava
Krásný a praktický kočárek na jízdu po chodníku i po cestě v přírodě, mírné houpání uspí každé miminko.
- Stejný jako na obrázku
- Spousta vychytávek
Zatím se miminko nenarodilo, ale kočárek je složený a vše proběhlo v pořádku. Určitě bude sloužit jak má.
Nejlepších kočárek na světě. Projede lehce téměř všechen terén a pro dítě je prostorný a pohodlný. Ačkoliv je kočárek robustnější, lehce se s ním manipuluje a díky přednímu kolu se dokáže otočit na místě, což zase člověk ocení třeba v přeplněném nákupáku.
- Lehký
- Skladný
- Kvalitní materiál
- Teleskopická rukojeť
- Velký koš
- Na nerovném povrchu se třese
S kočárkem jsem spokojená. Je moc hezky provedený, oceňuji jeho ovladatelnost, zvládnu to v pohodě jednou rukou. Člověk se ani moc nenadře, protože není vůbec těžký. Velký koš ocením hlavně při nákupu, vejde se do něj opravdu hodně věcí. Design kočárku mě celkově velmi mile překvapil. Kočár se hodí spíše do města, ale zvládne i polní cesty. Někdy se na nerovném povrchu třese, což ne vždycky může být nevýhoda, protože vám u toho aspoň usne dítě☺️
Lehky snadne skladani a super je vak na kocarek hlavne pri letecke preprave
- Obrovský nákupní koš. Veliká nosnost. Vleze mi tam 11kg dítě a drží :D
- Kočár je lehký a snadno složený. Otočná přední kola, hezký design, výška rukojeti akorát
- Dobrá cena ku kvalitě
- Jelikož je to opravdu pár tyček na kolečkách, tak jedině na rovinku. Je problém nadzvednou ho kupříkladu k přejetí kořene stromu nebo najetí na obrubník. Na kostkách ve městě máte vyvibrované ruce a vyklepané dítě.
- Přijde mi opravdu malá část pro zadeček (úzká). Místo toho aby mi tam dítě sedělo s nohama dolů, visí za popruh a brzdí mi nohou kolečka
- Kočárek je opravdu lehký, snadno ovladatelný, spousta místa pro dítko, opravdu pphodlny Perfektní na jízdu po chodníku a snese i trochu ,, kamení,, do města a obchoďáku...ideální na 5 hvezdicek, výška rukojeti super
- do většího terénu asi není, konstrukce je příliš chabá ani kola by takovému terénu nedala
- bohužel po dvou jízdách kočárek začal ,,vrzat,, v konstrukci byl tedy vrácen v 14denni záruce nechtěli jsme čekat na opravu a kdoví jak... nebit toho kočárek si necháme...nakonec sme zainvestovali a koupili jinde joie mytrax pavement a zatím 100%spokojenost není tak prostorný jako kinder. ale pořád je to na pohodu, bytelna konstrukce ,detaily a hlavně nějaký ten terén nebude už problém
Kvavlita/cena
- vypadá a řídí se velmi dobře, skládání super, o mnoho delší střecha - nebude tam tolik svítit jako u jiného modelu, což je zásadní
- dostatek možností k dokoupení nánožníku, pláštěnky apod..
- to přední kolo může být do budoucna problém - nevím proč tu osku kola proboha uložili mezi 2 plasty (snadno se díky tomu sundává a nandává no..), proto časem bude hodně volně, zatím ok
- Lehké složení
- Super pro sport
- Trikolka, skladny, lehky, lehce ovladatelny, jednoduse se da slozit.
- Kocarek je cely rozklepany, chrasti kolecka, jakoby kloktaji a to dost hlasite, korbicka nedoleha a cela se trese pri sebemensim pohybu jak v tanku. Za tu cenu absolutne nekvalitni vyrobek.
- Neodpruzeny, vse je hrozne tvrde.
Koupili jsme na zaklade kladnych recenzi a protoze hledame kocar mirne do terenu, nikomu ho ale nemohu doporucit a volim konkurencni tfk ktery je odpruzeny a kvalitni.
- Velmi skladny kocarek
- Snadne slozeni i rozlozeni
- Polohovani do uplneho lehu
- Vyborna cena
- Dobra manipulace s kocarkem
- Nastaveni popruhu je pracnejsi. V zimnim obdobi neprakticke, kvuli pripadnemu prestavovani podle tloustky obleceni.
- Plastenka neni soucasti baleni
Pomer cena/vykon u kocarku Beezy je skvely. Oproti variante Eezy od Cybexu je kocarek užší a skladnejsi. Madlo na podvozku plastove, cim je praktickejsie nez penove u Eezy. Celkovo ide o velmi prakticky skladny kocarek na cesty.
- Velká kola. Ruční brzda.Aretace předního kola, která se dá zamykat i za chůze.
- Snadno ovladatelný.
- Ve složeném stavu skladný.
- Když se do brzd dostal sníh, tak kočárek nebrzdí.
- Opěrka zad nejde napolohovat do úplného sedu ani lehu + nemá polohování nožiček.
- Madlo není odklápěcí.
- Hezký design
- Hezký design, ale jízdní vlastnosti nic moc. Blbá manipulace, vyloženě jen na městské chodníky. Když dítě leží, špatně se naklání/zvedá do schodku.
- Měli jsme g mini move za stejné peníze a byl 10x lepší...
- Splňuje vše,co jsem od kočárku očekávala.
- Skladný,lehký
Trošku problém se skládáním.Není to tak snadné,jak je popisováno.
Zatím nemáme odzkoušeno, ale myslím, že budeme spokojeni
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »