Nejnovější recenze ze sekce Kočárky
Celkově vyhovuje
- Nevrže
- Stabilní
- Váha
Kočárek je opravdu hodně subtilní, což je super na manipulaci, ale samozřejmě asi nebude mít dlouhou životnost. Kolečka se s terénem opravdu neporadí, ale to jsme čekali. Jediné, co mě opravdu mrzí je stříška, kterou když rozhrnete, tak vám leží na rukou, což je opravdu nepříjemné, když je stříška odklopená, zase nevidíte na dítě, takže to pořád dáváte tam a zpátky a je to trochu k vzteku.
Hodí se do města a na cestování.
Ještě mi chybí třeba síťovaná kapsa zespodu na opěrce, kam vy mohl člověk schovat třeba pláštěnku. Ta, která je součástí kočáru, je tak tlustá, že zabírá skoro celý prostor pod kočárem.
- Skvělá průjezdnost terénem.
Čekala jsem velice dlouho na dodání madla. Byl mi poslán e-mail s hlavičkou "kompenzace", té se nám ovšem nijak nedostalo.
- Opravdu lehoučký kočárek
- Dobře se skládá
Je to opravdu lehký kočárek, super do auta a na kratší vdálenosti, nebo do města. Na delší ježdění bych ho ale nevzala, je to takovej “drncák”, ale s tím jsem za tu cenu samozřejmě počítala. Celkove jsem spokojená

Thule Urban Glide 3 Black 2024
Přidáno: 1. července 2025
(naposledy upraveno 1. července 2025)
Zakoupeno v Kočárkovo
- Ještě jsme nevyzkoušeli naživo s miminkem, protože není na světě. Ale kočárek je asi na ovládání jeden s nejlepších co jsme v obchodech zkoušeli a jeho praktičnost do terénu a design je zkrátka nej ;)
pěkné provedení, intuitivní ovládání, velikost složení.

Hauck Runner 3 s ruční brzdou Jungle Green 2024
Přidáno: 30. června 2025
(naposledy upraveno 30. června 2025)
Zakoupeno v Kočárkovo
máme krátce, ale zatim spokojenost, dite v tom hezky sedi, zvláda terén hezky.
- Velká kola
- Skladný
- Mohlo by být nastavitelné a trošku delší madlo
- Drnčí šedé krytky po stranách
- Madlo na převážení je vachrlaté
Super lehký a skladný kočárek. Projede poměrně hodně, uchycení koleček je super (zadní kola na ložiskách, přední nejspíš také). Trošku drnčí ty šedé krytky na rámu, ale nic hrozného. Dá se vyřešit nějakou samolepkou. Rukojeť by mohla být stavitelná. madlo na převážení "jako kufr" by mohla být pevnější. Dost se prohýbá. Ale za tu cenu super koupě.
- Lehký a dobrá manipulace.
Kolečka blízko u sebe, nevejde se na sjezd, jako starý kočárek ;-)
- Lehký
- Skladný
- Dlouhá stříška
- Spodní košík je fajn
- Kolečka
- Dá se připnout i slunečník
- Pasuje i moskytiéra ze sportovního kočárku
- Opěrná tyč o kterou se dítě drží nejde oddělat nic zásadního jen mírně otravného
Kočárek jsme koupili výhradně na dovolenou k moři. Potřebovali jsme nějaký lehký levný a praktický kočárek zj. kvůli letadlu. Jsme mile překvapení protože je opravdu skvělý. Dcerka v něm usne což je fajn když má i jiný lepší kočárek doma na který je zvyklá. Na cesty je opravdu skvělý, zvládl i terén, výlety, procházky, pláž, letadlo. Báli jsme se koleček ale jsou úplně v pohodě. Stříška je opravdu dlouhá. Opravdu doporučuji myslím že budeme používat i doma.
Špatně se rozkládá a skládá malý knoflík,,pojistka,, , když se zmáčkne, tak nejde lehce zmáčknout to dlouhé tlačítko celé se to sekne, takže než se povede rozložit kočárek dost se zapotíte, nechápu reklamu, rozložité jednou rukou nelze. Je na vysoké lidi dost nízký, když máte zatáhlou střechu, tak na dítě nevidíte. Poloha plný sed neexistuje....

Lionelo Sport Azura Black Onyx 2024
Přidáno: 22. června 2025
(naposledy upraveno 22. června 2025)
Zakoupeno v Chrusticek.eu
- Perfektní kočárek, kvalitní
Super
- Super velka kola
- Velka nevyhoda, nejdou polohovat nohy :-(
S kocarkem jsem maximalne spokojena
- všestranost
Super kočárek i do terénu.
S kočárkem jsme spokojeni. Kočárek byl dodán s veškerým příslušenstvím, nebylo potřeba nic dokupovat. Díky velkým kolům zvládá dobře i horší terén.

Thule Set 7v1 Urban Glide 4-wheel Black 2024 + pláštěnka + ochranná síť + madlo + korba Black + pláštěnka + ochranná síť na korbu
Přidáno: 17. června 2025
(naposledy upraveno 17. června 2025)
Zakoupeno v ondalek.cz
Vše v pořádku, doporučuji.
- Lehce slozitelny
- Stylovy
- Lehky
- Lze do uplneho lehu
- Dlouha striska
Pomer cena x vykon je luxusni. Kocarky takoveho typu stoji vetsino okolo 10k. Kocarek lze vzit na palubu letadla, je lehounky, ma popruh na rameno. V cene je madlo.
- Krásné provedení
- Splňuje vše co od běžného káčátku očekáváte
- Příjemně odpružený
- Prostorná korba
- Mnoho příslušenství v ceně kočárku
- Lehký, snadno manipulovatelný