Nejnovější recenze ze sekce Kočárky
Ještě neozkoušeno, hodnotím pouze design, kočárek krásný, barva stejná jako na obrázku.
|Na rozdíl od většiny kočárků má Kunert nádherné barvičky (člověk ani neví kterou). Kromě toho samozřejmě je i kvalita podle mě super, a za ty peníze mám pocit, že pruží mnohem lépe, než o dost dražší modely
- Velká korba
- Snadná manipulace
- Atypický vzhled
- Cena/kvalita
- Dlouhá zádová opěrka
- Integrovaný nánožník/lehká deka
- Rukojeť-při složení lze vést jako kufr
- Dostatečně dlouhá stříška
- Drncající/hlučnější kolečka
- Madlo před dítětem se musí vyndavat celé-není na kloub-ovšem dítě lze protáhnout i bez odejmutí madla :)
- Občas při chůzi zavadím dole o brzdu
Zakoupen jako druhý, “golfový” kočárek. K tomuto účelu - na běžné městské pochůzky, či když už se dítěti nechce ťapat, slouží skvěle.
Určitě to není sporťák do terénu.
Kolečka trochu více drncají, ale s tím jsem tak nějak počítala. Na spánek za jízdy proto nebude úplně vhodný/pohodlný.
Kočárek jsem vybrala hlavně kvůli bezkonkurenčně dlouhé zádové opěrce a pro mě dostatečně vysokému madlu rukojeti.
- Kočárek dorazil v pořádku
- Velká spokojenost
Jsem s kočárkem naprosto spokojená, bydlím v bytě kde není výtah, proto jsem tento kočárek vybrala, kočárek složím za pár sekund a vynesu po schodech, je lehký, teď i zvládnu vzít v rukách kočár i dítě najednou. Za mě tedy veliká spokojenost :-)
- Skvělý kočárek
- Skvělé zvládá terén, což jsme hlavně potřebovali
- Krásné ovladatelný
- Skladný
- Vleze se i do úzkých prostor
- Cena = kvalita
Kočárek splnil moje očekávání, za nízkou cenu mírně podprůměrná kvalita. Není vhodný do terénu, je spíše do města, do nákupních center apod. Nejsem náročná, proto jsem spokojená. Pro mě dobrá koupě.
- Fajne
- Kočárek je snadno ovladatelný
- Lehká manipulace
- Je lehký
- Vzhledově krásný
- Žádná
Skvělý produkt za skvělou cenu.
- velký
- houpací mechanismus
- velká pevná kola
- vrže
- NEBEZPEČNÁ brzda/stopka
Píšu, že bych kočárek doporučil. S jedním velkým ALE. A to je brzda. Funguje to tak, že na kolečkách je ozubený plastový díl, který je naražený na špicích kola. Do kterého se vkliňuje kovový prut a tak to celé brzdí. Problém je, že tyto plastové díly nejsou na kolech nijak přilepené a po čase se začnou vysouvat a na kolech prokluzují, načež vzniká řada poměrně nebezpečných situací pokud si toho včas nevšimnete. A je na vás, zda to prostě sami přilepíte nebo to dáte reklamovat.
Samozřejmě cena odpovídá kvalitě. Trubky tenké, ale drží to a není to moc těžké.
- Nízká hmotnost
- Snadná montáž po rozbalení
- Snadné složení
- Kvalitní provedení
- Kočárek je dost malý, délka ložné plochy při sklopení do lehu je 90 cm, takže je vhodný pro dítě asi do 24 měsíců věku.
- Nádherná barva
Potřebujete větší kufr u auta
- Příjemný materiál
- Lehce ovladatelný
- Jízdu po lesní cestě zvládl dobře
- Jedno z koleček má lehkou osmičku (výrobní vada),ale pri jizde to nepřekáží
- Přední kolečka by mohla být stejně kvalitní jak ta zadní,otlačují se do nich kamínky
- Při jízdě po kamenech se hodně špatně ovladá, není to kočárek do těžšího terénu
S kočárkem jsme velmi spokojeni. Poměr cena-kvalita odpovídá. Kupovala jsem kočárek hlavně pro jízdu ve městě a tam je kočárek jako doma. Jízdu po lesní cestě zvládl perfektně. Po kamenech to bylo horší ale zvládl to. Kočárek se vleze i za přední sedačky což je super.
- Kočárek je přesně takový jaký jsem chtěla … přechodový pro roční dítě .. ideální …
Lehký kočár. Zatím užíván krátce - po tuto dobu slouží dobře
Krásný, praktický a stabilní kočárek. Snadná manipulace, výborný do terénu. Lehce se skládá. Vychytaný ve všech směrech.
- Kvalita a cena
- vylepsena verze oproti B agile M
- obe madla z ekokuze
- posunute teziste - uz se neprevrhne
- vylepseny mechanismus polohovani nozicek
- lehky, skladny, snadno manipulovatelny
- penova kola - nehrozi propichnuti
- po slozeni sam stoji
- ve slozenem stavu ma ochranu madla
- soucast plastenka
- soucast drzak na piti
- vylepsene zacvakavani spon petibodoveho systemu
- uzky - vjede kamkoliv
- nema odpruzeni kol
- ve slozenem stavu kolecka spini potah
- chybi organizer na veci u madla oproti predchozi verzi, ale diky tomu je posunute teziste a kocar je stabilnejsi
- kopu nohama do kocarku, kdyz jdu
- nelze polohovat madlo
Doporucuji, kdyz hledate golfky/sportacek k hlavnimu kocaru (napr. ke sportovnimu kocaru).
- lehký
- není potřeba tolik komponentů
- do terénu super
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »