Nejnovější recenze ze sekce Kočárky
- Krásne prevedenie, vyzerá kvalitne, žiadne hrkátko. Ľahko sa skladá, rozkladá. Krásna farba. V cene je pláštenka, prenosná taška.
- Je potreba dokúpiť madlo, predĺženie na nožičky.
- Na cestování skladný, lehký.
- Nánožník, síťka proti hmyzu.
Je velmi nízký a pro vysoké postavy je třeba zvážit. Není odpružen.
- Uvedená vyšší nosnost než u běžných golfových kočárků
- Zatím jsme s ním nevyjeli,tak uvidíme jaký bude
- Zakoupeno kvůli skladnosti do letadla a na tenhle účel snad poslouží dobře
- Cena odpovídá kvalitě
- Kolečka jsou na první pohled hrozný obyčejný plast. Nezbývá než doufat,že při jízdě nebudou tak hrozná.
- Kvalitní výrobek a kvalita zpracování
- splnil očekávání ;-)
- Kvalitní kočárek a jednoduchá montáž i demontáž na cesty.
- Kočárek je naprosto úžasný, skvělý do terénu, má vše co jsem od něj očekávala, nánožník, nepromokavý, snadno slozitelny, skladný, design...
Splňuje mé požadavky
- Úžasný cestovní kočárek, kvalitní materiál a zpracování
- Ta Nuna to prostě umí
Kočárek jsme vybírali na základě recenzí a zkušeností okolí a uživatelů.
Model pro rok 2023 má více pozic pro sezení ve sportovní korbě, je tedy vyřešen problém s nedostatečným posazením dítěte a jde i do úplného lehu.
Na první pohled je kočárek stabilní, je i těžší, je celkově odpružený, potřebovali jsme kočárek do terénu (lesní cesty a pod) na to se zdá odpružení ideální.
Skládání, rozkládání je úplně bez problému.
Stříška u korby i u sporťáku je doslova obří :)
Kvalitni zpracovani. Nadherny material. Znacka Joie proste umi.
- Jednoducha manipulace
- Užší
- Krátká stříška
- Opravdu velký kočár.
- Nosnost 22kg, údajně testovaný až na 100kg
- Bezúdržbová kola
- Košík s nosností 10kg, někteří prodejci uvádí 5kg, ale to měl tuším starý typ. V letáčku i na stránkách Cybexu je 10kg. Košík je tak velký, že se do něj vejde klidně další batole.
- Maximálně velká stříška.
- Lze skládat oběma směry
- Pásy se dotahují jako v autosedačce.
- Parádní vzhled
- Dodává se s nánožníkem
- Vylepšené odpružení
- Potahy by měly odpuzovat vodu a špínu. Uvidíme.
- Přední kolečka se dají zaaretovat.
- Poloha i do úplného lehu
- Málo barev na výběr. Buď moc světlé nebo tmavé. Chybí magnolia z původní verze.
- Musí se dokoupit pláštěnka (máme naštěstí universální Elodie). Součástí není držáček na nápoje a nemá žádnou kapsičku na drobnosti.. Opět třeba dokoupit nějaký organizér.
- je docela těžký.. pokud nemáte výtah, tak by to mohl být problém..
- Zabírá dost místa v kufru :)
Kočárek jezdí skoro sám :) Kupovaný pro roční holčičku, ale v pohodě by se tam vešla i naše tříletá :) Mám ho krátce, ale zatím jsem moooc spokojená ♥
- Lehká manipulace
- Vzhled
- Odpružení
- Vše v jednom
Kočárek vzhledově vypadá krásně a materiál je kvalitní. Velmi snadno se skládá a je lehký.
Pod kočárkem je spousta místa. S koupí jsem hodně spokojená
- Skladnost
- Lehká konstrukce
- Příslušenství (vyteplený nánožník, polstry, oboustranná vložka a taška)
Velice pěkný kočárek. Kupovali jsme kvůli lepší skladnosti a váze, místo původního sporťáku z trojkombinace, který je sice bytelný, ale hůře skladný a celkem těžký. Nezvyk byla pogumovaná kolečka, která jsou oproti nafukovacím hlučná, ale zvykli jsme si. Kočárek se dá polohovat do úplného lehu a stříška je dostatečně velká. Máme krátce, ale zatím velká spokojenost. Jediná věc, která možná malinko chybí, je kapsička na drobnosti na boudičce, na kterou jsme byli zvyklí u starého kočárku.
kvalita
- Lehký
- Snadno se složí
- Nafukovací kola
- Snadné ovládání
- Krásný, snadno složitelný.
- Chyběl držák na pití, který je uvedený že má být součástí.
- Mam kratce,zatim jsem spokojena
JOOLZ Aer ocean blue 2022
Přidáno: 7. dubna 2023
(naposledy upraveno 8. dubna 2023)
Zakoupeno v Dětské kočárky
Velmi lehký , krásný design. Skvělá volba, když hledáte lehký kočárek vhodný na cestování . Mužů jen doporučit.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »