Nejnovější recenze ze sekce Kočárky
- Zatím nemohu posoudit, kočárek ještě máme v krabici
super lehký
- Skvělý výrobek
- Dobré odpružení
PETITE&MARS Street+ Air Oak SPORT konstrukce 2022 + nánožník
Přidáno: 8. června 2023
(naposledy upraveno 8. června 2023)
Zakoupeno v Dětské kočárky
- Zboží odpovídá popisu na stránkách
- rychlá montáž
- kočárek se lehce ovládá
- velmi oceňuji velký rozsah madla - vhodné i pro nízké osoby, kvůli nedostatečnému polohování madla jsem musela z výběru vyřadit jiné věhlasné kočárky
- jako plus beru i váhu kočárku - krásně drží směr i na šikmých nájezdech a neujíždí
- odpružení dostatečné i na nerovné chodníky, štěrk
- ramenní popruhy se dají jednoduše vycvaknout, pokud se nebudou používat
- lehce se skládá
- designově je to moc povedený kočárek
- madla jsou z dost měkkého materiálu, člověk si bude muset dávat pozor, aby je nepoškrábal, dítě si ovšem pozor dávat nebude
- dětské madlo se dá zasunout pod jediným správným úhlem, dost to zdržuje, než se člověk trefí a stejně se člověk bojí, aby to při špatném zasunutí omylem nevylomil, protože je to jenom plast
- originální nánožník zakryje opravdu jen to nejnutnější od stehen dolů a navíc je hrozně teplý, jako ochranu před drobným jarním deštěm budeme muset koupit ještě něco jiného
- hodily by se na madle háčky/čudlíky na zavěšení na tašku a na nápoj, protože madlo dávám níž než vodorovně, obligátní taška přehozená popruhem přes madlo mi sjíždí
- nejsem přesvědčena o dlouhé trvanlivosti síťky v košíku, navíc se kvůli tomu obsah košíku může ušpinit, zvlášť když se jezdí v mokru
- v manuálu chybí informace, v jaké poloze madla nebo podnožky kočárek ideálně skládat, aby nedošlo k poškození
- lehce se skládá, ale pro mne je těžší jej zase rozložit, chce to najít grif
- do zadní zipové kapsičky se toho moc nevejde, taktak tam dám pláštěnku
Na internetu existuje spousta recenzí, videí - zatím vše souhlasí s tím, co jsem četla nebo viděla.
Stříšku nehodnotím, protože není součástí tohoto zboží.
- Lehký
- Jednoduchý
- Rychle složitelný
- Design
Doporučuji všem. Na cestování top!
Skvělý kočárek pro aktivní maminku. Je trošku těžší, ale bezpečný. Skládání je opravdu jednou rukou. Kočárek je pevný, upevnění boudy je na kovových hrotech, což je lepší než různé plastové výlisky. Aretace předního kola, rychlé sundávání zadních kol, velký spodní koš. V ceně jsme dostali i přední madlo, které se normálně prodává zvlášť.
- Vyšší nosnost
- Celkem lehký dá se vzít pod paži
- Lehce omyvatelný
- Vhodný pouze do hladkých terenů
- Skládání není zas tak dobré, ve smyslu cvak a jdu na tramvaj
- Ovládání/ řízení horší
- V případě, že dítě sedí v kočárku, jde se velmi špatně dostat do úložného prostoru
- Fakt o něj zakopáváním
Koupeno pro případy výletu, v případě akutní únavy chodícího dvouletého prcka. Hledala jsem co nejlehčí a nejskladnejsi kočár, aby se dal svázat na batoh. Skládání moc neprovádíme, ale sem tam když je krize použijeme na zdřímnutí. Stačí osplichat zahradní hadicí a je vypráno, uschne rychle. Při chůzi si musí obsluhující osoba dávat pozor, není prostě prostor pro nohy -nakračování, musí se fakt předklonit, nebo zakopne. Vhodný do Zoo a pod.atrakce. popojíždění, postát a zdřímnout. Ale na závody do lesa ne. Pohodlné pro prcka jakž takž. Vcelku dobře dlouhý sedák ( větší dítě) a v pohodě.
- Skladný,lehky, zároveň robustny, žádné chrastítko
- Je to opravdu jen na menší předjíždění. Pro vyšší postavu rukojeť krátká
- Sedátko pod nohama chatrne porad padá. Kočár pouze na krátkou vzdalenost,
Kočárek je pěkný a praktický, také velmi lehký.Pro maminky menší postavi ideální.
Krásný lehký kočárek, velká spokojenost
Hauck Travel N Care dark olive 2023
Přidáno: 23. května 2023
(naposledy upraveno 23. května 2023)
Zakoupeno v ESHOPBABY
jen kdyby byl trochu menší a trochu lehčí, seděl by nízké mamince jako jsem já . Všechno ostatní je perfektní od barvy po design.
- Velmi kvalitní
- Lehce ovladatelný
- Super do terénu projede vše
- Ideálni velikost teréňáku- skladný oproti např. Thule urban glide
- Bonifác je s ním spokojený
- Zip na krytu nohou v korbičce nám moc nevyhovuje
- Předražené doplňky
Skvělý do terénu, lehce jezdí stačí malíček, pokud někdo čeká že se bejby nebude v kočáru trochu natřásat tak to v terénu asi nejde s žádným kočárem.
- Krásný design
- synkovi se líbí
- přijatelná cena
Maxi Cosi Lara 2 Essential Graphite 2022
Přidáno: 10. května 2023
(naposledy upraveno 10. května 2023)
Zakoupeno v Chameleone
- Došlo vše v pořádku a včas
- žádná
- Dobře se ovládá
- Velká korba, dítko jde krásně schovat před slunickem
- Rychlá a jednoduchá montáž
- Velká kola
- Chybí pláštěnka a nánožník
- Nemá tašku
Celkově je kočárek super, při nerovnosti nebo v terénu jde slyšet mírné jako vrzání, ale na rovném terénu tichý. Za mě spokojenost
- Moc pěkný kočárek, zakoupený jako dárek pro vnučku
bebeconfort Rainbow Blue Lines 2022
Přidáno: 9. května 2023
(naposledy upraveno 9. května 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Good quality at affordable price
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »