Nejnovější recenze ze sekce Kočárky
- Snadné skládání a lehkost kočárku
Zatím nic
Thule Urban Glide 2 Double Black 2022 + pláštěnka + ochranná síť + madlo + potah madla + korba + pláštěnka na korbičku + prostěradlo OBCHODTH.CZ
Přidáno: 3. března 2023
(naposledy upraveno 3. března 2023)
Zakoupeno v OBCHODTH.CZ
- Stínění korbičky lepší než u našeho předchozího, ale okraje jsou stále příliš vzdálené, takže tam slunce snadno pronikne
- Reflexní prvky
- Není možné mít současně pláštěnku na korbičce i sporťáku
- Není možné mít madla pro oba sporťáky
- Není možné mít současně korbičku a madlo u sporťáku
- Korbička se musí zandávat i vyndávat dost násilím, jako by byla o maličko širší, než by měla
- Jedna brzda uprostřed je poněkud nepraktická na manipulaci
- Směr brzdy znamená, že není možné jet z kopce s bržděním po zadních kolech (aby miminko v korbičce nemělo hlavičku moc dole)
- Bezpečnostní pásek na ruku by měl být stahovací, takhle se pravděpodobně v případě potřeby vysmekne
- Stínění sporťáku za moc nestojí
- Obě krajní polohy sporťáku jsou stále takový pololeh polosed
- Plachta úložného boxu
- Úložný box je sice velký, ale přístup do něj je tak malý (s pevnou konstrukcí), že do něj stejně nic moc nedostanete (míč, dort a podobné věci, které se ani zdaleka nepřibližují hmotnostnímu limitu)
- Kryt úložného boxu (asi) nejde odepnout, takže tam akorát překáží
- Je super
100% spokojenost....
- Krásný, celkem kvalitní,výhoda 2 v jednom
Dobrý produkt za slušné peníze.
- Design
- Skládání
- Vhodný jen na jízdu v nákupním středisku
- Hlučný
Kočárek jsme dostali s poškrábáním. Vrátili peníze přes reklamace. Jestli chcete nový buďte připraveni k tomu že bude poškrábaný.
- velká spokojenost
- po roce užívání, jsou špatné gumy na kolečkách
- Zatím jsme neměli možnost vyzkoušet. Vizuelně je to krásný kočárek se spoustou doplňků, vzhledem k tomu, že je zde i autosedačka s isofixem, se mi cena zdá v poměru cena, zboží solidní. Jen u hluboké korbičky si nejsem jistá, zda se vejde cca 1/2 roční dítě v kombinéze a ve fusaku. My budeme doufat. :)
- zatím nic
- Lehké ovládání a manipulace
- Pevná a kvalitní konstrukce
- Variabilita
Kočárek jsme vybrali na základě kladných recenzí ostatních uživatelů a jsme s ním velmi spokojeni. Kočárek je velmi kvalitní, má bytelnou konstrukci a spoustu vychytávek. Lehce se ovládá a je velmi variabilní. Vybrali jsme verzi s nafukovacími koly. Oceňuji i reakci dodavatele TFK, který vyřešil jednu nesrovnalost v dodávce k mé velké spokojenosti a zachoval se velmi prozákaznicky.
Lehký, snadno ovladatelný, sklopná stříška, zádová opěrka do plného lehu, okýnko ve střeše na pozorování dítěte, prostorný košík, snadno složitelný. Doporučuji.
ABC Design Viper 4 Diamond edition navy 2021
Michaela Čížková
Přidáno: 31. ledna 2023
(naposledy upraveno 12. března 2023)
- Skvělý nevšední design
- Maximální nosnost 22kg
- Snadné sestavení a předělání z korby na sportovní verzi
- Je kompatibilní s autosedačkou Cybex Aton 5
- Velká výška umístění rukojeti
- Otočná kola
- Pětibodový systém pásů
- Sportovní verze lze dát do lehu - pokud miminko ještě nesedí, ale nevejde se již do korby
- Kočárek je těžší
- Součástí kočárku nebyla výbava (nánožník, pláštěnka, podložka do sporťáku aj.), tím pádem se celková cena za kočárek s příslušenstvím vyšplhá na vyšší částku.
- Občas blbne polohování ve sporťáku, kdy se samovolně kočárek uvolní z pozice ze sedu do úplného lehu - příčinu neznáme.
Kočárek je snadno ovladatelný a velmi dobře se s ním manipuluje. Je nepromokavý, takže při lehkém deštíku, nemusíte vytahovat pláštěnku. Snadno se sestaví a rychle z něj předěláte sportovní verzi. Menší nevýhoda je, že je těžší. To je způsobeno tím, že je vyroben z kvalitních materiálů, což je vlastně výhoda. Je uzpůsoben do města, ale i do náročnějšího terénu. Je snadno omyvatelný a elegantní. Navy verzi jsme si zamilovali díky tomu, že není tolik okoukaná a velmi vkusná. Bohužel ale se sportovní verzí nejsme zcela spokojeni, hlavně kvůli celkové hmotnosti, když vezeme mimčo. Manipulace už je horší a občas nám blbne polohování z lehu do sedu. Pásy nejsou dostatečně dlouhé a věčně bojujeme s jejich správným dotažením nebo povolením. Jak jsme byli nadšeni z korbičky, tak sportovní verze nás celkem zklamala.
ABC Design Salsa 4 navy Fashion 2021
Michaela Čížková
Přidáno: 31. ledna 2023
(naposledy upraveno 31. ledna 2023)
- Design
Tento kočárek je super :-) Jsem s ním nadmíru spokojená, má super vychytávky a je spolehlivý, a doporučuju ho i do horšího terénu, zvládne ho bezvadně:-)
Thule Urban Glide 2 Black Cypress Green 2022 + pláštěnka + ochranná síť + madlo + potah madla OBCHODTH.CZ
- Skvělý sportovní kočárek
- Velkou výhodou je ruční brzda na madle
Kočárek je super, hladce jezdí, je sice větší, ale díky otočnému přednímu kolu se s ním otočíte prakticky na místě.
Jeho vyšší cenu neberu jako nevýhodu, na trhu jsou i mnohem dražší kočárky s, dle mého soudu, méně výhodami a funkcemi.
krásný kočárek
- Velká gumová kola
- Odpružení všech 4 kol
- Vypadá robustnější
- Nastavitelná rukojeť
- Dobrá ovladatelnost i jednou rukou
- Držák na nápoje který nepadá
- Prostorný košík
- Opěrka zad nastavitelná do 3 poloh
- Sundavací pratelný potah
- 5 bodový pás se mi zdá krátký
Zatím používano jen krátce,no jako vypadá robustnější,ty gumova kola jsou perfektní,nehrkají ,dost velká, kočárek je tichý,vhodný aj pro vyšší osoby, dobře se s ním manipuluje,není moc široký,dá se sním dobře chodit v obchodech pomezi regály .nevýhodu vidím jen v pásech,jelikož je zima,v kočárku mám vložený hrubý fusak,k tomu má dítě oblečenou bundu,nebo kombinézu tak tý pásy jen stěží obepnou dítě.Ale to je asi u všech kočárku.
- Dobra manipulace
- Tvrdící kola
Keď sa poskladá nezaberie veľa miesta.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »