Nejnovější recenze ze sekce Kočárky
- Snadné složení
- Lehký
- Kolečka jsou hned po první jízdě sjetá
- Celkem bytelný
- Oceňuji trojkombinaci
- Dobrá cena
- Hodně dlouhá stříška u sporťáku
- Dobrá kola
- Skladný
- Hezká béžová barva, která nejde tak snadno zašpinit
- Celkově vypadá dost kvalitně
- Úložný prostor pod kočárem na 10 kilo a dobře dostupný
- Těžší pro každodenní nošení po schodech
- Perfektně zpracovaný
- Snadné řízení a ovládání
- Díky velkým kolům si poradí s náročnějším terénem
- Dostupné náhradní díly a spousta příslušenství
- Velká stříška s větráním, která zakryje skoro celý kočárek
- Opěradlo nejde dát do úplného sedu ani lehu
- Na převoz v autě je hodně neskladný
- lehký
- skladný
- jednoduché ovládání
- super kšilt na stín
- jednoduché skládání
- trošičku mně osobně štve jak se zvedá sporťák do sedu blbě se to jakoby roluje musíte upravovat když jste perfekcionisti jako já aby to dítku nepřekáželo ta složená látka co se natahuje když je v leže
- nejde úplně do vzpřímeného sedu ,takže dítko když je připoutáno pro svou bezpečnost, tak jak by mělo, je nervozní, že vlastě nesetí vzpřímeně (teda to mé) ale lze to řešit povolením pásů
- Ruční brzda
- Aretace předního kola
- Krytí spodního prostoru
- Skladovatelnost a manipulace
- Absence odepnutí pásů
- Velikost spodního prostoru
- Barva
- Není pláštěnka
Původně jsme chtěli pořídit verzi 2, která je levnější. Nakonec padlo rozhodnutí zainvestovat a jsme za to rádi. Je pravda, že okénko vzadu, aby člověk viděl na dítě při sklopené stříšce, docela chybí a absence pláštěnky, nebo moskytiéry je též nevýhodou (na obojí jsme byli zvyklí u trojkombinace kočáru co máme).
- skládání a rozkládání snadné takřka jednou rukou
- složený je jeden z nejkompaktnějších
- lehce se odnimají kola (narozdíl od TFK, kde se musí nejprve vyháknout brzdy), a pak je ještě menší , jde lehce odejmout i přední
- super je i dálková aretace předního kola, snadno se i centruje
- není pláštěnka ani madlo (hrazdička ) pro dítě, musí se extra dokoupit
- nedá se dát plně do lehu
- nemá nastavitelné madlo (řídítka), ale pro nás je výška akorát
- má bohužel nedomyšlené resp. odfláknuté brzdy
Po ca. týdnu musím konstatovat, že zase nedotažené do konce.
- páka brzdy je nejlevnější plastový šmejd
-bowden jde nesmyslně po madlu (nepříjemné, překáží)
-je umístěna v levo jakože pro leváky??
-jde strašně (ale jakože opravdu nepochopitelně) ztuha, jak kdyby byl bowden zarezlý, pro plné zabrždění musí člověk páku pomalu zlomit
Přitom u Thule s twist brzdou jsou v podstatě stejné (alespoň myslím) "bubnové" brzdy a jdou lehce.
Mimochodem Thule twist rukojeť brzdy se dá koupit za asi 300Kč jako náhradní díl.
Bohužel je na průměr trubky ca. 19,5mm (měřeno v rychlosti posuvkou) . Tento kočárek má bohužel průměr trubky ca. 22mm, takže smůla. (chtěl jsem to tam nabastlit).
Takže zkusím sehnat lepší páku a namazat, a ještě kouknu jak je jedno lanko rozdvojené, mám takový neblahé tušení že je jen nějak naletované druhé v té spojce, a to by mohlo nějak dřít ve vnitř.
Dolatit tu brzdu a za mě dobrý, konkurence je o 50% dražší, a to TFK i horší ( také nejlevnější plastová páka brzdy, madlo řídítek se viklá (nedá se víc dotáhnout), složit těžké i oběma rukama, přední kolo je na cyklo rychloupínák, takže se musí šroubovat, neskladný, 2 ze 3 kol normálně povolené výplety po půl roce v podstatě městského používání )
- Kvalitní, stabilní, dobré zpracování
- Po dvou jarních měsících (20.3.-20.5.) kočárek není tmavě šedý, ale vybledlý, hnědý
- Slušná kvalita
- Pohodlné Skládání a rozkládání
- Nízká váha
Za tu cenu super. Kupovali jsme golfky na dovolenou a splnily účel. Lehce se skládají a rozkládají, zatím se poškodilo jen polstrování rukojeti. Jinak nás celkem překvapily, čekali jsme méně kvalitní výrobek, ale vypadá, že by mohly i něco vydržet :)
Lionelo Emma Plus Stone 2024
Přidáno: 5. července 2024
(naposledy upraveno 5. července 2024)
Zakoupeno v detskyraj.cz
- lehký
- pohodlný
- velký koš pod kočárkem
- skládání jednou rukou
- prodloužená stříška
- otvory na lahve jsou dost úzké, vejde se maximálně kelímek na kávu
- hlučnější kolečka na nerovném povrchu, ale dá se zvyknout
Za tu cenu dobrý kočárek.
- Lehký
- Prostorný
- Ztěžka se skládá
Koupili jsme na dovolenou k moři. Úplně vystačující za tu cenu. Synovi se v něm moc líbilo, i v něm usnulo. Svůj účel splnil na 100%. Stříška šla nastavit dost dolů, takže byl chráněn před sluníčkem. Ve stříšce je síťované okénko, fajn pro kontrolu.
- O proti TUG2 ma vychytane vsechny mouchy, ktere mela prave 2. Podle obchodu pevnejsi material (to neposoudim), ale lepsi odpruzeni, striska pridelana ze konstrukci (konecne!), zabudovane polohovani nozicek mnohem delsi striska, kdyz sviti slunce, zakryje stin strisky skoro cele mimi, vice poloh rodicovskeho madla
- Nadherny kočárek
- Nevýhoda ze není plaštěnka
Kočárek který jsem očekávala je nádherný,lehký
Dítě spokojene a maminka taky
Hezký skládání do auta nezabere moc místa
Krásný materiál
- Se vším jsme spokojeni, dostali jsme, co jsme očekávali, děkujeme!
- Snadné rozložení
- Je celkem lehký
- Boudička ke kočárku je zdeformovaná , nedrží vůbec rovně, když se roztáhne,protože celý kočárek byl v úzké krabici a tím se zničila
- Brzda se občas zasekne a nebrzdí
- Fajn výbava,jen v té tašce ke kočárku mohla být aspoň jedna kapsička
- hezký, snadná manipulace
Lionelo ANNET PLUS DREAMIN 2023
Přidáno: 26. května 2024
(naposledy upraveno 26. května 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
Doporučujeme sportovní kočárek,velká kolečka, příslušenství v ceně, skvělý obchod
Lionelo Sport Alexia grey stone 2021
Přidáno: 22. května 2024
(naposledy upraveno 22. května 2024)
Zakoupeno v Chrusticek.eu
- Táska, szúnyogháló, pohár tartó, lábzsák mind tartozék
- Könnyű dönthetőség
- 170 cm kényelmes a magassága
5 pontos övnél ahol a karok mennek az külön kell össze csatolni, ficankoló gyereket nehezebb
Skvělý kočárek do terénu
- Super maximální spokojenost, kočárek úžasný, skladby, lehký, za mě super.
- Mínus dávám za to, že by ke kočárku mohli dávat pláštěnku a nanožník za tu cenu.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »