Nejnovější recenze ze sekce Kočárky
- Rychlost dodani
- Kvalita zboží
Prampol Zebra béžový 09 2016
Přidáno: 14. listopadu 2024
(naposledy upraveno 14. listopadu 2024)
Zakoupeno v bambino
Kočárek se nám velmi líbí, mysleli jsme si, že nebude příliš pohodlný, ale je tak velký, že dítě je v něm velmi pohodlné, děkujeme za dodržování vašich doporučení, jak je popsáno, jsme vděční.
- Super
- Za tu skvělou cenu mě překvapilo,jak je kočárek krásný,pěkně propracovaný, perfektně se ovládá (doslova jede skoro sám,nádherně zatáčí-nerachtá,neskřípe,nevrže :D) mám doma ještě další kočárky, loni kupované (jinde) a mnohem dražší a zdaleka s nimi nejsem tak spokojená jako s tímto
- Super cena
- Korbička je dlouhá,ale úzká, kdo má hodně velké miminko,bude nejspíš po pár měsících kupovat větší kočárek,ale tento se pak zase dá použít v budoucnu jako golfky ,takže i tak ho využijete dost dlouho , nám to naopak vyhovuje, protože malá v ostatních kočárech doslova "plave" , musíme vystlávat dekama, kdežto tento nám pasuje úplně perfektně :)
- Dobrá kvalita za nízkou cenu
- Držák na pití
- Velký prostor v přihrádce pod kočárkem
- Krásná, objemná taška na madlo, vejde se do ní opravdu všechno,co člověk s sebou pro mimi potřebuje (má i několik přihrádek)
- Dobře se skládá a rozkládá (jedním tlačítkem)
- Opravdu velmi lehký , skladný , díky tomu velmi vhodný i na cestování
- Lehounkej, skladnej
- Ve meste na kostkach to skace jak koza kdyz dite nesedi v kocarku, a rachoti to na vsech mistech, hlucnej, ze by v nem dite ani neuslo.
- Hodnotím produkt po necelem tydnu používání
- Aretace prednich koleček, kdyz ma dítě delší nohy jako to naše, tak neustale nohama zavazuje o aretacni packy, a tim se kolecka dost casto blokuji a kocar pak nezataci.
- Predni kolecka jsou mensi a tedy mensi hrboly jsou jen k zabrzdeni kocaru a prevrzeni smerem dopredu
- Za malo penez malo muziky
CHIPOLINO Sport Amber Pastel Green 2024
Přidáno: 28. října 2024
(naposledy upraveno 16. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Vzhled, vybavení, praktičnost, cena.
- Kočárek se dobře řídí a ovládá
- Příjemné materiály a vysoká kvalita
- Odpružení dostatečně
- Kola dostatečně velká i pro mírný vesnický terén
- Autosedačka bytelná, možnost polohovat v různých směrech
- Stínítko autosedačky výborné
- Snadné upevnění autosedačky na podvozek kočárku
- Autosedačka je hodně rozměrná, neusazuje se do auta úplně snadno
- Uvolnění sedačky z podstavce není úplně snadné
- Povolení dětských pásů v autosedačce byl docela hlavolam, utažení jde snadno
- Podle mých představ.
- Dobrá cena za komplet .
- Lehká korba i autosedačka.
- Brzda na pravé straně.
Nevím o ničem.
odpovídá potřebě , rychle a dobře skladný
+ Lehký kočárek, snadno se složí. Nahoře ve stříšce otvírací okénko, kterým vidíte na dítě, pokud je střížka sklopená. Košík je dostatečně velký a hluboký.
- Rukojeť kočárku není polohovatelná.
- skladný
- lehký
- snadné složení a rozložení
- pláštěnka a nánožník v balení
- brzda mezi kolečky
- špatné ovládání jednou rukou
Po měsíci užívání zatím kladné hodnocení, ale s výtkami.
Kočárek je velice skladný a lehký. Složení i rozložení jde dobře.
Oproti našemu prvnímu se ale hůře ovládá jednou rukou - nebo spíš vůbec nejde ovládat jednou rukou. Při jízdě stále zavádím o brzdu, která je umístěna veprostřed koleček.
Výhodou - pláštěnka a nánožník v balení.
Pohodlné řízení, kopíruje terén, příjemné odpružení
- Lehký, skladný
- Hezká barva
- Zaslouženě výborné hodnocení v dTest
- Pár prvků působí méně kvalitně (madlo, mechanizmus stříšky možná), to je ale pravděpodobně jen dojem, jde jak o váhu, tak o životnost a tam to je po delším používání bez problémů
- Jednoduše skladby lehký golfový kočárek.
Rychlost, komunikace, kvalita
Thule Set 7v1 Urban Glide 3 Black 2024 + pláštěnka + ochranná síť + madlo + korbička Black + pláštěnka + ochranná síť na korbičku
Top produkt!!!
- Lehčí
- Rychlé složení
Kočárek mi nepřijde stabilní na to, že má být terénní. Rukojeť je na ovládání úzká a má málo mezipozic při nastavení výšky. Buď moc nahoře nebo moc dole
Krásný kočárek
- Pěkný kočárek